top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSiv Marit Lien

Forventet kull



Det forventes vakre hunder med stor jaktlyst, stor samarbeidsevne, gode viltfinnere og med prima gemytt. Vega er et resultat av eget oppdrett med to importhunder, og Tell er også en import - så dette blir «nye» spennende linjer her i Norge.

 

For å få en skikkelig jakthund trenger man hunder med god jaktlyst, som er villige til å samarbeide og jakte MED deg, og hunder som kan holde mange, lange og harde dager. Her er god helse og riktig kroppsbygning vesentlig. Disse punktene er det viktigste for meg når det kommer til avl.


Gjendesheim’s Vega er for meg den perfekte jakthund. Hun er ydmyk, lett og samarbeide med og elsker å gjøre meg glad. Samtidig er hun veldig selvstendig, har et grundig søk og hun er flink til å bruke terreng riktig. Vega er sikker i stand og det er en fryd å se. Jakter like fint alene som med andre, og sekunderer og respekterer andre hunder veldig fint. Hun er et resultat av det beste fra begge foreldre, Islay og Spencer, som vi har hatt selv og sett egenskapene til. Vega er min drømmehund.


Hubertus Noble Draco aka "Tell" er en hannhund som er importert fra Kennel Hubertus Noble i Tyskland. Han er en god og omgjengelig hannhund, som går overens med alt av andre hunder, voksne og barn. Han er utrolig menneskekjær og elsker å ligge inntil i sofaen på kvelden. Han er rolig i hus, trygg og god i alle situasjoner, og har god av-knapp.

I skogen eller på fjellet har han en motor uten like. Denne gutten på 30kg er en racer - dag ut og dag inn. Han jobber godt både før og etter skudd. Søker godt og står og holder standen. Elsker å apportere både til lands og spesielt til vanns. Han er en kompanjong for andejakten såvel som skogsfugl og rypejakten♡


ALLE VALPENE FRA DETTE KULLET ER GENETISK FRIE FRA PRA(RCD4) OG CCA


Valpene ønskes til hjem hvor de får jakte og være en del av familien. Er du oppriktig interessert i å få en ekte jeger, ta kontakt.

148 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page